|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stādi:
5003 Stādu veidi: 3708 Stādu vienības: 331842 Uzņēmumi: 24 |
|
|
|
|
|
Katalogs > Bioloģiskie mēslojumi u.c. > Vīna ieraugs > Vīna ieraugs | Vīna ieraugs #3001
Vīna ieraugs satur dzīvas raugu Saccharomyces vini un S. ellipsoideus šūnas un ir paredzēts augļu un ogu sulu raudzēšanai.
Iedarbība: VĪNA IERAUGS satur dzīvas raugu Saccharomyces vini un S. ellipsoideus šūnas un ir paredzēts augļu un ogu sulu raudzēšanai.
Lietojot VĪNA IERAUGA tīrkultūras, ir šādas priekšrocības: sula ātrāk sarūgst, labāk noris dzidrināšanās, vīnā ir vairāk kvalitatīva alkohola, tam piemīt labāka garšas buķete. Lai nodrošinātu labas kvalitātes vīna iegūšanu mājas apstākļos, ieteicams izmantot labas kvalitātes ogas vai augļus; skābas sulas atšķaidīt ne vairāk kā par 50 %, atceroties, ka arī sulai pievienotais cukurs to atšķaida; pasterizēt sulu, karsējot 60 grādu Celsija temperatūrā 30 minūtes. Nav ieteicams pārraudzējamai sulai pievienot visu nepieciešamo cukuru vienlaicīgi. (Cukurs pirms pievienošanas jāizkausē nelielā sulas daudzumā.) Vīna gatavošanai izmantojami arī labi ienākušies un tikko noņemti ķirbji, kā arī visi mūsu zemes savvaļas augļi un ogas.
Fasējums – 100 ml. Deva – 100 ml/ 15 L sulas.
| |
| |
|
|
|